HSE Manager

Apply directly

De Mobacc Group is een toonaangevende organisatie dat een sterke naam heeft opgebouwd in de aerosol industrie. Wij bedienen onze klanten, voornamelijk A-label producenten, met kwalitatief hoogwaardige producten. Onder de Mobacc Group vallen 3 dochterondernemingen, te weten Mobacc BV en Pharmaspray BV te Veendam en Eurofill BV te Zaandam. In verband met opvolging van de huidige Manager HSE zoeken wij, voor de groep, een:

Manager milieu-arbo-veiligheid (HSE) (1 fte)

 

Functiedoel/ inhoud:
Als (toekomstig) Manager HSE ben je verantwoordelijk voor de realisatie en implantatie van het HSE- beleid. De organisatie is BRZO-plichtig en is ISO 9001, 14001 en 45001 gecertificeerd. Op groepsniveau ben je de vraagbaak op het gebied van HSE en je geeft gevraagd en ongevraagd advies met betrekking tot het vakgebied. Je draagt het beleid actief uit binnen de organisatie en bent onderdeel van het managementteam. Je beheert en bewaakt de instandhouding van de HSE- normen, standaarden en certificeringen (w.o. audits, inspecties en het begeleiden van externe audits en inspecties). Je hebt indien nodig contact met bevoegd gezagen en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van milieurapportages. Je geeft trainingen en toolboxen op het gebied van HSE, bent BHV- coördinator voor de plant in Veendam en werkt samen met de HSE medewerker. Je rapporteert in eerste instantie aan de huidige Manager HSE en na een inwerkperiode en pensionering van de huidige Manager HSE aan de directie.

Wij vragen:

  • Een afgeronde HBO- opleiding, in de richting van chemie (of technische opleiding met brede aantoonbare chemische kennis);
  • Een opleiding als veiligheidskundige (HVK);
  • Minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in een BRZO-plichtige organisatie;
  • Ervaring met risicoanalyse (RI&E, HAZOP), ADR en ATEX is gewenst;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, je hebt voldoende beheersing van de Engelse en Duitse taal;
  • Je bent een stevige gesprekspartner en weet op natuurlijke wijze te overtuigen en te enthousiasmeren;
  • Je bent analytisch, daadkrachtig en werkt gestructureerd.


Dan bieden wij:
Wij bieden je een zelfstandige en veelzijdige baan in een plezierige, informele werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en invulling van de functie. Daarnaast bieden wij een binnen de functie passende salariëring en leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Belangstelling?
Ben je geïnteresseerd, reageer dan met je CV en motivatie naar de afdeling HR hr@mobacc.com. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij dhr. Ing. J. Scholtanus: j.scholtanus@mobacc.com of via +31 (0) 598 626 666

Apply now for the vacancy HSE Manager