Medewerker mengerij Mobacc

Apply directly

Direct

Mobacc is actief in de aerosol industrie, met andere woorden; spuitbussen. We produceren A-label producten van hoogwaardig kwaliteit. Dit doen we onder andere met onze eigen R&D afdeling die continu bezig is met duurzame ontwikkelingen voor de spuitbussen. Mobacc is een familiebedrijf en de cultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen, informele omgang en klant- en resultaatgerichtheid.

Wij werken vanuit twee productielocaties, waarvan een in Veendam (Mobacc & Pharmaspray) en een in Zaandam (Eurofill). Het team in Veendam verwelkomt graag een nieuwe collega!

Functieomschrijving

Voor het afvullen van spuitbussen zijn ook werkstoffen nodig. Daarom ben jij, samen met jouw collega mengers, verantwoordelijk voor het aanmaken en mengen van werkstoffen, die later in het productieproces worden afgevuld in spuitbussen. Het aanmaken van deze werkstoffen worden volgens receptuur gemaakt. Daarom ga je zeer nauwkeurig te werk, heb je de focus op kwaliteit en veiligheid en ga je netjes met jouw werkplek om.

Dagelijks ben je bezig met het opstarten, instellen, controleren en bedienen van de mengmachines. Hierbij neem je een alerte en proactieve houding aan. Samen met je collega’s zet je alles op alles om de mengorders altijd kwalitatief goed en op tijd aan te leveren. Dan kunnen jouw collega’s aan de productielijnen het proces vervolgen door de spuitbussen te vullen!

Wij vragen
  • Je hebt een gezonde dosis werklust en steekt je handen graag uit je mouwen;
  • Je bent minimaal 18 jaar;
  • Je bent veiligheids- en kwaliteitsbewust;
  • Je werkt nauwkeurig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • In 2 of 3 ploegen werken is voor jou geen probleem.
Wij bieden

De afdeling mengerij kent een leuk team met een informele werksfeer. Je mag dan ook verwachten dat je van harte welkom wordt geheten. Daarnaast bieden wij een uitgebreid inwerktraject aan, om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk op je plek zit! ! Binnen Mobacc wordt gewerkt met een dag-, twee of drie ploegendiensten, deze worden beloond met een ploegentoeslag variërend van 0%, 15% tot 22,5%. Daarnaast bieden wij 27 vakantiedagen met een mogelijkheid tot het bijkopen van 5 extra vakantiedagen, zicht op een vast dienstverband, een rijkelijk gevuld kerstpakket, een actieve personeelsvereniging met leuke activiteiten en een team vol met leuke collega’s! Wil jij daar onderdeel van zijn? Dan zien wij graag een reactie van jou tegemoet!

Apply now for the vacancy Medewerker mengerij Mobacc

"*" indicates required fields

Max. file size: 16 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.