Medewerker Technische Dienst (1 fte)

De Mobacc Group is een toonaangevende organisatie dat een sterke naam heeft opgebouwd in de aerosol industrie. Wij bedienen onze klanten, voornamelijk A-label producenten, met kwalitatief hoogwaardige producten. Onder de Mobacc Group vallen 3 dochterondernemingen, te weten Mobacc BV en Pharmaspray BV te Veendam en Eurofill BV te Zaandam. Voor onze locatie Veendam, zoeken wij een:


Medewerker Technische Dienst (1 fte)


Functiedoel/ inhoud:
Onze technische dienst houdt zich bezig met onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productiemachines- en lijnen en installaties op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied. Als medewerker technische dienst werk je in een klein team, waarbij je veel vrijheid hebt in het indelen en regelen van de eigen werkzaamheden. Je werkt op basis van werkorders uit het onderhoudssysteem, deze werkorders lopen uiteen van periodiek onderhoud aan een machine tot een storing die meteen moet worden opgelost. Je werkt in dagdienst en op basis van consignatie (storingsdienst). Je rapporteert aan het hoofd technische dienst.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Verrichten van onderhouds-, reparatie- en modificatiewerkzaamheden aan productie-installaties en apparatuur, zodat de juiste en veilige werking van de installaties/apparatuur wordt gewaarborgd;
  • Het uitvoeren van voorkomende revisiewerkzaamheden;
  • Het analyseren en verhelpen van alle voorkomende storingen op mechanisch vlak;
  • Het begeleiden van monteurs van derden bij de uitvoering van meer omvangrijke reparaties.


Wij vragen:

  • Een afgeronde MBO-4 opleiding, in de richting van Werktuigbouw, Mechatronica of Techn. Engineer;
  • Ervaring met mechanische/pneumatische en elektrotechnische werkzaamheden (in een combinatie van deze specialismen);
  • Je hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je bent flexibel en oplossingsgericht;
  • Je kunt uitstekend zelfstandig én in teamverband functioneren.


Dan bieden wij:
Wij bieden je een zelfstandige en veelzijdige baan in een plezierige, informele werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en invulling van de functie.

Belangstelling?
Ben je geïnteresseerd, reageer dan met je CV en motivatie voor 30 april naar de afdeling HR hr@mobacc.com. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij dhr. K. de Jonge: k.d.jonge@mobacc.com of via +31 (0) 598 626 666.

-Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld-