Medewerker Technische Dienst

Apply directly

1 november 2023

Mobacc is actief in de aerosol industrie, met andere woorden; spuitbussen. We produceren A-label producten van hoogwaardig kwaliteit. Dit doen we onder andere met onze eigen R&D afdeling die continu bezig is met duurzame ontwikkelingen voor de spuitbussen. Mobacc is een familiebedrijf en de cultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen, informele omgang en klant- en resultaatgerichtheid.

Wij werken vanuit twee productielocaties, waarvan een in Veendam (Mobacc & Pharmaspray) en een in Zaandam (Eurofill). Het team in Veendam verwelkomt graag een nieuwe collega!

Medewerker Technische Dienst (1 fte)

Functiedoel/ inhoud:
Onze technische dienst houdt zich bezig met nieuwbouw, verbeteringen, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productiemachines, productielijnen en installaties op mechanisch, pneumatisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied. Als medewerker technische dienst werk je in een klein team, waarbij je veel vrijheid hebt in het indelen en regelen van de eigen werkzaamheden. Je werkt op basis van werkorders uit het onderhoudssysteem, deze werkorders lopen uiteen van periodiek onderhoud aan een machine tot een storing die meteen moet worden opgelost. Je werkt in dagdienst en op basis van consignatie (storingsdienst). Je rapporteert aan het hoofd technische dienst.

Taken en verantwoordelijkheden:
– Verrichten van onderhouds-, reparatie- en modificatiewerkzaamheden aan productie-installaties en apparatuur, zodat de juiste en veilige werking van de installaties/apparatuur wordt gewaarborgd;
– Het uitvoeren van voorkomende revisiewerkzaamheden;
– Het analyseren en verhelpen van alle voorkomende storingen op mechanisch vlak;
– Het begeleiden van monteurs van derden bij de uitvoering van meer omvangrijke reparaties.

Wij vragen:
– Een afgeronde MBO-4 opleiding, in de richting van Werktuigbouw, Mechatronica of Elektrotechniek;
– Ervaring met mechanische/pneumatische en elektrotechnische werkzaamheden (in een combinatie van deze specialismen);
– Je hebt een hands-on mentaliteit;
– Je bent flexibel en oplossingsgericht;
– Je kunt uitstekend zelfstandig én in teamverband functioneren.

Dan bieden wij:
Wij bieden je een zelfstandige en veelzijdige baan in een plezierige, informele werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en invulling van de functie.

Belangstelling?
Ben je geïnteresseerd, reageer dan met je CV en motivatie naar de afdeling HR hr@mobacc.com. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij dhr. G. Nieuwenhuijsen: g.nieuwenhuijsen@stinoil.com of via +31 (0) 598 233 355

Apply now for the vacancy Medewerker Technische Dienst

"*" indicates required fields

Max. file size: 16 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.