Meewerkend Voorman Mengerij (1 fte) – drie ploegen

Apply directly

De Mobacc Group is een toonaangevende organisatie dat een sterke naam heeft opgebouwd in de aerosol industrie. Wij bedienen onze klanten, voornamelijk A-label producenten, met kwalitatief hoogwaardige producten. Onder de Mobacc Group vallen 3 dochterondernemingen, te weten Mobacc BV en Pharmaspray BV te Veendam en Eurofill BV te Zaandam. In Veendam werken ongeveer 175 collega’s en in Zaandam ongeveer 25. Het bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen, informele sfeer en resultaatgerichtheid. Voor Mobacc BV (locatie Veendam) zoeken wij een:

Meewerkend Voorman Mengerij (1 FTE) – drie ploegen

Wij zoeken:
In de functie van Meewerkend Voorman ben je de meewerkend leidinggevende in een team van ca. 2-5 medewerkers. De afdeling mengerij is de keuken van onze organisatie, hier worden de grondstoffen en hulpstoffen volgens receptuur gemengd om vervolgens af te vullen in een spuitbus. Je coördineert de dagelijkse operatie, geeft instructie, overziet de werkzaamheden en voert controles uit in het mengproces. Boven alles zorg je dat er veilig gewerkt wordt. Je voert je werkzaamheden op een efficiënte wijze uit en zorgt voor een goede overdracht naar de volgende ploeg.  Jij bent het aanspreekpunt voor de medewerkers in jouw team, dat bestaat uit medewerkers mengerij. Je stuurt bij waar nodig, je coacht en begeleidt en werkt (nieuwe) medewerkers in. Daarnaast draag je zorg voor het bewaken van de werkwijzen, houd je een administratie bij en controleer je de uitvoering van de werkprocessen. Naast deze werkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor de werkverdeling. Waar nodig ben je zelf ook actief aan het werk in de mengerij. Je wordt aangestuurd door de productiechef mengerij die in dagdienst aanwezig is.


De werktijden:

Ochtend  : 06.30 – 14.45
Middag   : 14.45 – 23.00
Nacht      : 23.00 – 06.30


Wij vragen:

 • Een aantal jaren werkervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur in een vergelijkbare organisatie;
 • Affiniteit met/kennis van de chemische industrie is een pré;
 • Je bent kwaliteits- en veiligheidsbewust;
 • Je krijgt met gemak een groep mee/ bent een natuurlijk leider;
 • Je bent communicatief vaardig en een echte teamplayer;
 • Je ziet doelstellingen als uitdaging en je optimaliseert jouw team om doelstellingen te behalen.


Dan bieden wij:

 • Een zelfstandige en veelzijdige baan in een plezierige, informele werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en invulling van de functie;
 • Een passend salaris;
 • Een royale ploegentoeslag (22,5 % in drie ploegen);
 • 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Pensioenopbouw en ANW-hiaat verzekering;
 • Leuke extra’s zoals een knaller van een kerstpakket, tickets voor thuiswedstrijden van FC Groningen en een actieve personeelsvereniging;
 • Mogelijkheid tot opbouwen van tijd voor tijd en bijkopen van 5 vakantiedagen.


Belangstelling?
Ben je geïnteresseerd, reageer dan voor 31 december met je CV en motivatie naar de afdeling HR hr@mobacc.com. Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij dhr. J Haakma: j.haakma@mobacc.com of via +31 (0) 598 626 666.

Apply now for the vacancy Meewerkend Voorman Mengerij (1 fte) – drie ploegen
Max. file size: 16 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.