Operator A

Apply directly

Direct

Mobacc is actief in de aerosol industrie, met andere woorden; spuitbussen. We produceren A-label producten van hoogwaardig kwaliteit. Dit doen we onder andere met onze eigen R&D afdeling die continu bezig is met duurzame ontwikkelingen voor de spuitbussen. Mobacc is een familiebedrijf en de cultuur kenmerkt zich door korte communicatielijnen, informele omgang en klant- en resultaatgerichtheid.

Wij werken vanuit twee productielocaties, waarvan een in Veendam (Mobacc & Pharmaspray) en een in Zaandam (Eurofill). Het team in Veendam verwelkomt graag een nieuwe collega!

Functieomschrijving

Onze spuitbussen worden gevuld aan de productielijnen. Als operator zorg jij ervoor dat de productiemedewerkers optimaal aan deze productielijnen kunnen werken, waarna de afgevulde spuitbussen ingepakt en gestapeld kunnen worden. Om dit te realiseren bouw je de productielijnen om, stel je de machines in op basis van de productieorder en verhelp je kleine storingen. Tot slot help je mee met het inpakken/ produceren van de spuitbussen.

Wij vragen
  • Technisch inzicht;
  • Je bent minimaal 18 jaar;
  • Ervaring in een productie omgeving;
  • Veiligheids- en kwaliteitsbewust;
  • Teamplayer, stressbestendig, nauwkeurig en goede communicatieve vaardigheden;
  • Het werken in ploegen is voor jou geen probleem.
Wij bieden

Je komt te werken in een veelzijdig team met een informele werksfeer. Bij binnenkomst bieden wij een uitgebreid inwerktraject aan, om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk op je plek zit! Binnen Mobacc wordt gewerkt met dag- en twee en drie ploegendiensten, deze worden beloond met een ploegentoeslag variërend van 0%, 15% tot 22,5%. Daarnaast bieden wij 27 vakantiedagen met een mogelijkheid tot het bijkopen van 5 extra vakantiedagen, zicht op een vast dienstverband, een rijkelijk gevuld kerstpakket, een actieve personeelsvereniging met leuke activiteiten en een team vol met leuke collega’s! Wil jij daar onderdeel van zijn? Dan zien wij graag een reactie van jou tegemoet!

Apply now for the vacancy Operator A

"*" indicates required fields

Max. file size: 16 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.