Salesmanager

Apply directly

Ben jij op zoek naar een Salesmanagementpositie binnen een industriële omgeving waar je veel ruimte krijgt voor ondernemerschap, groei en eigen initiatief? Beschik jij over sterke commerciële vaardigheden en weet jij strategische samenwerkingen op te bouwen en te beheren? Lees dan verder!

Ons bedrijfsprofiel

De Mobacc Group is een toonaangevende organisatie die een sterke naam heeft opgebouwd in de aerosolindustrie. Als familiebedrijf met een eigen productie- en R&D afdeling bedienen zij hun klanten, voornamelijk A-label producenten, met kwalitatief hoogwaardige producten. Onder de Mobacc Group vallen 3 dochterondernemingen, te weten Mobacc BV, Pharmaspray BV in Veendam en Eurofill BV in Zaandam.

Binnen de Mobacc Group is er behoefte ontstaan aan een Salesmanager. De standplaats van de functie is Veendam.

Functieomschrijving

Als Salesmanager ben je verantwoordelijk voor het vermarkten van de producten van Mobacc BV en lever je een bijdrage aan de verkoopdoelstellingen van de Mobacc Group. Je bent hét visitekaartje van de organisatie en onderhoudt klantcontacten. Je houdt je enerzijds bezig met relatiebeheer bij bestaande klanten en anderzijds met het genereren van new business in een bepaalde verkoopregio gericht op een specifieke productgroep. Je bruist van de energie en vindt het leuk om met klanten te werken in verschillende branches. Om je hierin wegwijs te maken zal je door een senior salesmanager begeleid worden. Als Salesmanager ben je onderdeel van een commercieel team die je samen vormt met twee collega salesmanagers, 4 customer service medewerkers en de Sales Directeur.

Wat ga je doen?
Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je signaleert, analyseert en rapporteert marktontwikkelingen, trends, nieuwe zakelijke kansen en de behaalde verkoopresultaten;
 • Je bent commercieel verantwoordelijk voor jouw eigen gebied en productgroep;
 • Je verzorgt commerciële presentaties;
 • Je bent het aanspreekpunt voor klanten en draagt zorg voor relatiebeheer en acquisitie van bestaande en nieuwe (key) accounts;
 • Je reist regelmatig en bezoekt beurzen;
 • Je stelt offertes samen in samenwerking met de afdeling R&D;
 • Je voert onderhandelingen met (potentiële) afnemers over prijzen, leveringscondities e.d.;
 • Je bewaakt het orderverloop en de leveringen.

Functie-eisen

De salesmanager die wij zoeken is ondernemend, commercieel ingesteld en heeft strategisch inzicht.

Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar salesgerichte werkervaring bij voorkeur in een technische/industriële omgeving;
 • Affiniteit met of kennis van de chemische industrie is een pre;
 • Je bent sociaal vaardig en een sterke relatiebouwer;
 • Je bent betrouwbaar en collega’s en klanten kunnen op je bouwen;
 • Sterke onderhandelingsvaardigheden;
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, beheers je ook goed de Engelse taal en bij voorkeur ook de Duitse taal;
 • Kennis van MS office en ERP-systemen.

Mobacc biedt jou

Een interessante en veelzijdige commerciële positie bij een toonaangevende organisatie met een gevestigde naam en kwalitatief hoogwaardige producten. Je komt terecht in een plezierige, informele werkomgeving en krijgt ruimte voor eigen initiatief, groei en invulling van de functie. Het betreft een fulltime positie en de standplaats is Veendam.

Arbeidsvoorwaarden

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je ontvangt een salaris passend bij jouw ervaring en capaciteiten. Daarnaast een bijpassend secundair arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.

Sollicitatie

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, dan nodigen we je uit om te reageren. De selectieprocedure wordt begeleid door Hunter Select, dus je kunt je cv (en motivatie) per e-mail sturen naar Hunter Select t.a.v. Renée Nicolaï, r.l.nicolai@hunterselect.nl of Ruth Stapert, h.r.stapert@hunterselect.nl. Uiteraard is vertrouwelijke behandeling van je gegevens gewaarborgd. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Renée Nicolaï & Ruth Stapert via telefoonnummer 050-3115882.

Apply now for the vacancy Salesmanager

"*" indicates required fields

Max. file size: 16 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.